Ledelsen

Åsne Havnelid
Åsne Havnelid

Administrerende direktør

Åsne Havnelid (f. 1961) tiltrådte som adm. dir. i Norsk Tipping den 3. oktober 2016. Hun kom fra stillingen som generalsekretær for Norges Røde Kors. Havnelid har blant annet vært rektor for Norges Toppidrettsgymnas, daglig leder for Toppidrettssenteret, assisterende toppidrettssjef og direktør for Ski-VM i Oslo 2011. Hun har også hatt lederstilling i SAS Braathens. Hun er utdannet diplomøkonom fra Handelsakademiet.

Stein Willy Andreassen
Stein Willy Andreassen

Økonomi og virksomhetsstyring

Stein Willy Andreassen (f. 1967) har en MBA i økonomistyring og ledelse, og er i tillegg sivilingeniør. Han startet i Norsk Tipping 6. januar 2014, og er fra 1. oktober 2015 direktør for avdelingen Økonomi og virksomhetsstyring. Stein Willy har blant annet ansvaret for virksomhetsstyring, økonomisk langtidsplan og langsiktig finansiell styring, budsjett, innkjøp, arkiv og for selskapets kvalitetssystem.

Tonje Sagstuen
Tonje Sagstuen

Ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon

Tonje Sagstuen (f. 1971) tiltrådte stillingen som kommunikasjonsdirektør 27. oktober 2014. Hun er utdannet adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Hun arbeidet i pressen i Oppland i cirka 16 år og kom fra jobben som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad. Tonje har blant annet ansvaret for kommunikasjon på selskapsnivå, ansvarlig spill, sponsorvirksomhet, sikkerhet og juridisk enhet.

Eirill K. Holtvedt
Eirill K. Holtvedt

Strategi og organisasjonsutvikling

Eirill K. Holtvedt (f. 1974) startet i Norsk Tipping i stillingen som direktør for Strategi og organisasjonsutvikling 1. september 2018. Eirill er utdannet sivilingeniør i fysikk og matematikk fra NTNU og har i tillegg en MBA i Strategi, ledelse og finans fra BI. Hun har 19 års erfaring fra DNB, blant annet som divisjonsdirektør i områdene New Business, Wealth Management og Marked og kommunikasjon. Eirill har blant annet ansvaret for selskapets virksomhetsstrategi og organisasjonsutvikling.

Thorbjørn A. Unneberg
Thorbjørn A. Unneberg

Kundemøte

Thorbjørn A. Unneberg (f. 1965) startet i Norsk Tipping i 2003. Han er utdannet BSc.Hon i Business Administration ved University of Bath i England og har en AMP fra IESE Business School i Barcelona. Unneberg har bakgrunn som adm. dir. i Gillette Group Norge og Chief Operating Officer i Procter & Gamble Gillette Group Nordic i København, i tillegg til ulike lederstillinger i Orkla. Thorbjørn har ansvar for selskapets kundemøte og markedsoperasjon.

Per Kristian Mengshoel
Per Kristian Mengshoel

Innovasjon og utvikling

Per Kristian Mengshoel (f. 1974) tiltrådte stillingen som direktør for avdelingen Innovasjon og utvikling 1. september 2018. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra INSA Toulouse, Frankrike og har i tillegg en Master i Teknologiledelse fra NTNU / NHH / UC Berkeley. Mengshoel arbeidet i konsulentbransjen i Oracle og BEKK i 14 år før han startet i Norsk Tipping i 2012. Per Kristian har ansvaret for selskapets fagmiljøer innen forretningsutvikling, brukeropplevelse og SW-utvikling, i tillegg til å lede selskapets porteføljestyre. 

Per Ove Skomakerstuen
Per Ove Skomakerstuen

IT-drift

Per Ove Skomakerstuen (f. 1961) ble ansatt i 2009. Han er utdannet EDB-ingeniør og kom fra en stilling som avdelingsdirektør i IBMs Business Consulting Services, Application Management Services. Per Ove har ansvar for driftssenter, service og logistikk, systemleveranser og tjenesteleveranse.

Tilbake til toppen
X